Brent Aerden reed in Wommelgem twee maal op rij naar de tweede plaats.
Volledig scherm
Brent Aerden reed in Wommelgem twee maal op rij naar de tweede plaats. © Dieter Jans / RV

Sterke Brent Aerden rijdt naar tweede plaats bij Inters Open in Houtvenne: “Had de hele dag lang een uitstekend gevoel”

motorcross vlmDe VLM-karavaan sloeg afgelopen weekend haar tenten op in het Antwerpse Houtvenne, waar MC De Vennecrossers op De Donken een prachtig parkoers presenteerde en een grote schare supporters getuige waren van een resem spannende wedstrijden. Bij de open race van de Inters pakte Yentel Martens de eindzege na een dubbele reeksoverwinning. De dubbele tweede plaats van de 250cc-piloot Brent Aerden was eveneens knap.

  1. Houtvenne-trainer Geert Van Dessel kijkt competitiehervatting met vertrouwen tegemoet: “Overtuigd dat we klaar zijn voor het grote werk”
    VOETBAL TWEEDE NATIONALE B

    Houtvenne-trai­ner Geert Van Dessel kijkt competitie­her­vat­ting met vertrouwen tegemoet: “Overtuigd dat we klaar zijn voor het grote werk”

    Als er één ploeg is die dankbaar gebruik heeft gemaakt van de verlengde winterstop in het voetbal, dan is het Houtvenne. De voorbije weken maakte bijna een heel nieuwe ploeg haar opwachting bij de twededenationaler. Al blijft de opdracht, het behoud verzekeren, een uitdaging. Maar trainer Geert Van Dessel is heel opgetogen over de inspanningen die het bestuur heeft geleverd.