Kevin Van Geldorp kroonde zich voor het eerst in elf jaar nog eens winnaar van een kampioenschap.
Volledig scherm
Kevin Van Geldorp kroonde zich voor het eerst in elf jaar nog eens winnaar van een kampioenschap. © Dieter Jans / RV

Kevin Van Geldorp kroont zich tot Vlaams kampioen bij de Inters 500cc: “Slecht weer weerhield ons niet om een feestje te bouwen”

motorcrossDe finale van het Vlaams kampioenschap voor de Inters in het Limburgse Lummen werd hevig geteisterd door het slechte weer. Zo kon er slechts één manche afgewerkt worden. Daarin had Lommelnaar Kevin Van Geldorp genoeg aan een vijfde plaats om zich te verzekeren van de Vlaamse titel.

0 reacties

 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.