Jens Van Meer (rechts) springt gezwind over een berm in de VLM-cross van Herenthout.
Volledig scherm
Jens Van Meer (rechts) springt gezwind over een berm in de VLM-cross van Herenthout. © Dieter Jans / RV

Jens Van Meer viert tweede overwinning van het seizoen in Herenthout: “Ik kan mijn leidersplaats de komende weken niet verdedigen”

motorcrossDe VLM-karavaan sloeg afgelopen weekend haar tenten op in Herenthout, alwaar het organiserende BCD MX-Team in zonnige omstandigheden kon rekenen op een ruime publieke belangstelling en heel wat aanwezige piloten. Bij de Inters Open zette Zelenaar Jens Van Meer de eerste manche en de eindoverwinning op zijn naam, nadat hij in de tweede heat als tweede over de meet kwam.

 1. Laure Flament en VDK Gent staan voor derde maal tegenover Michelbeke: “Nieuw setverlies mag ons geen derde keer overkomen”
  VOLLEYBAL LIGA VROUWEN

  Laure Flament en VDK Gent staan voor derde maal tegenover Michelbeke: “Nieuw setverlies mag ons geen derde keer overkomen”

  Met een straat voorsprong op de concurrentie beginnen de vrouwen van VDK Gent zaterdag aan een nieuwe confrontatie tegen Saturnus Michelbeke. Dat regionaal duel mag normaal gezien geen probleem opleveren voor Laure Flament en haar teamgenoten. “We hebben toch al tweemaal een set verloren tegen Michelbeke: tijdens de competitie en in de beker”, waarschuwt de aanvalster van Gent.
 2. Voorde-Appelterre haalt drie nieuwkomers binnen en zoekt nog nieuwe doelman: “Lepage begint opnieuw met voetbal”
  voetbal derde nationale A

  Voor­de-Appelterre haalt drie nieuwko­mers binnen en zoekt nog nieuwe doelman: “Lepage begint opnieuw met voetbal”

  De sportieve cel van fusieclub Voorde-Appelterre heeft er enkele intensieve weken opzitten. De derdenationaler bereikte inmiddels een akkoord met negen van de huidige kernspelers en haalde ook al drie nieuwkomers aan boord. Zo komt Rob Van Der Wilt over van Merelbeke, maakt Sam Thielemans de overstap van Dender, maar meest opvallende naam is toch deze van Michiel Lepage. De voormalige spits van Olsa Brakel en Ninove was immers gestopt met voetballen, maar hervat volgend seizoen opnieuw bij Voorde-Appelterre.
 3. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.