Dylan Boussy (links) en Tony Kramer (rechts) zijn duidelijk in de wolken na hun Belgische titel bij de Zijspannen.
Volledig scherm
Dylan Boussy (links) en Tony Kramer (rechts) zijn duidelijk in de wolken na hun Belgische titel bij de Zijspannen. © Foto Coghe

Dylan Boussy en Tony Kramar kronen zich tot Belgisch kampioen zijspannen: “Stevig gevierd met een grote schare supporters”

MotorcrossDe MCLB/VJMO-caravaan sloeg afgelopen weekend haar tenten op in Lichtervelde, waar motorclub Avanti een grote schare piloten en supporters verwelkomde. De eerste finales voor het Belgisch kampioenschap werden er betwist, onder meer in de zijspannencategorie, alwaar Koekelarenaar Dylan Boussy en Oostendenaar Tony Kramar hun nationale titel in de verf zetten met een dubbele reekszege.

1 reactie

 • coenraad Deputter

  4 maanden geleden
  Proficiat gasten 👍🏻 Hopelijk komt de staat eens in actie voor de motorcross sport in België
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx in de kleuren van PTR aan de start van de 90ste Monte Carlo: “Podiumplaats in onze klasse zou al heel mooi zijn”
  AUTOSPORT

  Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx in de kleuren van PTR aan de start van de 90ste Monte Carlo: “Podium­plaats in onze klasse zou al heel mooi zijn”

  De troepen van Pieter Tsjoen zijn goed vertegenwoordigd in Monaco, waar de eerste WK-rally van het seizoen traditioneel op de kalender staat. In de kleuren van PTR, het team van de Oost-Vlaamse rallyman en ondernemer, zien we twee wagens: een Skoda Fabia Evo voor Freddy Loix en Pieter Tsjoen zelf en een Renault Clio voor Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx. Beide teams hebben al ervaring in de legendarische Monte Carlo en vertrekken met een zekere ambitie.
 2. Olsa-monument Kevin Haezebroeck hangt na 15 seizoenen eerste ploeg schoenen aan de haak: “Het is mooi geweest. Ik wil er meer voor mijn kinderen zijn”
  voetbal tweede nationale A

  Ol­sa-monument Kevin Haeze­broeck hangt na 15 seizoenen eerste ploeg schoenen aan de haak: “Het is mooi geweest. Ik wil er meer voor mijn kinderen zijn”

  Tweedenationaler Olsa Brakel neemt eind dit seizoen afscheid van een monument. Na 15 seizoenen in de eerste ploeg heeft kapitein Kevin Haezebroeck aangegeven dat hij zijn schoenen aan de haak zal hangen. Samen met zijn vrouw stampte ‘Haezie’ eind vorig jaar Padel Brakel succesvol uit de grond waardoor zijn vrije tijd beperkter is geworden, maar de Brakelse kapitein wil er vooral meer zijn voor zijn drie dochters.