Links: Slachtoffer David Polfliet. Rechts: De verdachten terwijl ze voor de jeugdrechter in Dendermonde verschijnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Slachtoffer David Polfliet. Rechts: De verdachten terwijl ze voor de jeugdrechter in Dendermonde verschijnen. © Rv, PN

Slachtoffer van bende die David (42) vermoordde getuigt: “Steken, steken, steken! Tot drie keer moedigden ze elkaar aan”

Beveren“Stoïcijns en zonder een greintje schuldbesef.” Zo werden twee minderjarige straatovervallers omschreven in de jeugdrechtbank, amper twee weken voor ze in Beveren David Polfliet in een dodelijke val lokten. “Eén van de daders bedreigde mij nog voor de zitting op straat. Het stond in de sterren geschreven dat er ooit een dode ging vallen”, getuigt één van de slachtoffers. 

  1. Architect Marijn bouwt haar droomhuis in een 6 meter hoge loft: “Door de woning loopt een vluchttrappenhuis voor de appartementen hierboven”
    Livios

    Architect Marijn bouwt haar droomhuis in een 6 meter hoge loft: “Door de woning loopt een vluchttrap­pen­huis voor de appartemen­ten hierboven”

    Een volledig lege loft van zes meter hoog kopen en die vervolgens helemaal inrichten? Architect Marijn Horlings durfde die uitdaging aangaan. Ze deelde deze casco woning in het hartje van Amsterdam verre van standaard in. Ze liet alles open waardoor het daglicht langs verschillende kanten naar binnen stroomt. Bouwsite Livios toont het resultaat.