rv
Volledig scherm
© rv

Regenboogvlag krijgt permanente plaats aan nieuw gemeentehuis

BeverenDe regenboogvlag heeft een permanent plaatsje gekregen aan het nieuwe gemeentehuis op het Gravenplein in Beveren. Dat gebeurde op vraag van Groen. “Zo stralen we op deze plek definitief een signaal van inclusie uit”, reageert fractievoorzitter Ann Vermeulen tevreden.

 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Inge Brocken blikt tevreden terug op voorbije drie jaar als schepen: “Pittige periode maar ik heb toch een paar stenen kunnen verleggen”
  PREMIUM
  Beveren

  Inge Brocken blikt tevreden terug op voorbije drie jaar als schepen: “Pittige periode maar ik heb toch een paar stenen kunnen verleggen”

  Inge Brocken (N-VA) heeft deze maand haar sjerp als schepen doorgegeven aan Laura Staut (CD&V). Van het politieke toneel verdwijnt ze echter niet. “Het zal nu iets meer achter de schermen zijn maar ik blijf zeker actief”, verzekert ze. Zo mag ze de gemeente blijven vertegenwoordigen in de handelaarsvereniging Aangenaam Winkelen.