De vlag werd vorige week nog opgehangen.
Volledig scherm
De vlag werd vorige week nog opgehangen. © GO Atheneum

Regenboogvlag gestolen aan GO! Atheneum in Gentbrugge: “Niet door leerlingen of medewerkers van de school”

GentbruggeDe regenboogvlag die voor het GO! Atheneum van Gentbrugge hangt in Ooievaarsnest, is gestolen. Wie de vlag weghaalde is nog niet geweten, maar de politie stelde alvast een pv op voor discriminatie van seksuele geaardheid. Dat kwam er nadat op sociale media hetze was over de nieuwe vlag die vorige week werd gehesen.

  1. Zoon Manchester City-fan die voor dood werd achtergelaten reageert voor de camera van VTM NIEUWS: "Hopen dat vader erdoor komt”
    Play
    Drongen/Meerbeke

    Zoon Manchester City-fan die voor dood werd achtergela­ten reageert voor de camera van VTM NIEUWS: "Hopen dat vader erdoor komt”

    Guido De Pauw uit Meerbeke (Ninove), een 63-jarige City-fan, werd dinsdagavond na de wedstrijd voor dood achtergelaten op de parking langs de E40 in Drongen. Dat gebeurde nadat hij werd aangevallen door enkele supporters van Club Brugge. De man had samen met 233 andere Belgische City-supporters van fanclub Blue Moon de Champions League-wedstrijd van zijn favoriete ploeg bijgewoond in het Jan Breydelstadion. De zestiger vecht momenteel voor zijn leven. Diezelfde nacht kon de politie al vijf verdachten oppakken. Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen. Jurgen De Pauw, de zoon van het slachtoffer, reageert voor de camera van VTM NIEUWS: “We hopen dat onze vader erdoor komt.”