Links: Slachtoffer David Polfliet. Rechts: Twee van de drie verdachten verschijnen woensdag opnieuw voor de jeugdrechter in Dendermonde.
Volledig scherm
Links: Slachtoffer David Polfliet. Rechts: Twee van de drie verdachten verschijnen woensdag opnieuw voor de jeugdrechter in Dendermonde. © Rv, PN

Minderjarige verdachte van moord op David Polfliet maand langer in gesloten instelling in Everberg

BeverenDe 17-jarige uit Antwerpen die verdacht wordt van de moord op de 42-jarige David Polfliet in Beveren, moet een maand langer in de gesloten instelling van Everberg blijven. De twee andere minderjarige verdachten verschijnen woensdag voor de jeugdrechter in Dendermonde. Hun straf kan maximaal met één maand verlengd worden.

  1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
    TV

    Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

    ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.