Links: Slachtoffer David Polfliet. Rechts: Twee van de drie verdachten verschijnen woensdag opnieuw voor de jeugdrechter in Dendermonde.
Volledig scherm
Links: Slachtoffer David Polfliet. Rechts: Twee van de drie verdachten verschijnen woensdag opnieuw voor de jeugdrechter in Dendermonde. © Rv, PN

Minderjarige verdachte van moord op David Polfliet maand langer in gesloten instelling in Everberg

BeverenDe 17-jarige uit Antwerpen die verdacht wordt van de moord op de 42-jarige David Polfliet in Beveren, moet een maand langer in de gesloten instelling van Everberg blijven. De twee andere minderjarige verdachten verschijnen woensdag voor de jeugdrechter in Dendermonde. Hun straf kan maximaal met één maand verlengd worden.

  1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
    Jobat

    Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

    Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?