Het lichaam van David Polfliet (42) werd vorig weekend gevonden in een park in Beveren.
Volledig scherm
PREMIUM
Het lichaam van David Polfliet (42) werd vorig weekend gevonden in een park in Beveren. © Gregory Van Gansen / Photo News

Familie van vermoorde David vindt het te vroeg om standpunt in te nemen over homohaat: “Niet vooruitlopen op het onderzoek”

BeverenDe familie van David Polfliet (42), de homoseksuele man die afgelopen zaterdag in een park in Beveren om het leven werd gebracht, roept op tot sereniteit en vindt het te voorbarig om al een standpunt in te nemen over homohaat. “Gaybashing is een groot maatschappelijk probleem en een debat hierover moet zeker gevoerd worden, maar laat ons wel eerst de resultaten van het onderzoek afwachten”, zegt hun advocaat Laurent De Clercq. 

  1. Waterbus zet 2 miljoenste reiziger in de bloemetjes: “Volgend jaar beslissen over bijkomende haltes”
    Kruibeke/Beveren

    Waterbus zet 2 miljoenste reiziger in de bloemetjes: “Volgend jaar beslissen over bijkomende haltes”

    Katrien Van Mieghem (49) uit Rupelmonde is in de bloemetjes gezet als 2 miljoenste gebruiker van de Waterbus. Als loketbediende bij BPost maakt ze elke dag de trip over de Schelde. “Ik heb nooit meer filestress. Integendeel zelfs. Varen is enorm rustgevend waardoor ik met de glimlach op het werk arriveer”, vertelt ze. De Vlaamse regering buigt zich volgend jaar over bijkomende haltes van het populaire vervoersmiddel.