Links: slachtoffer David Polfliet. Rechts: de verdachten verschenen gisteren voor de jeugdrechter in Dendermonde. Bij hun aankomst werden ze verborgen onder dekens.
Volledig scherm
Links: slachtoffer David Polfliet. Rechts: de verdachten verschenen gisteren voor de jeugdrechter in Dendermonde. Bij hun aankomst werden ze verborgen onder dekens. © Rv, PN

David bloedde dood door messteek in zijn dij: “Familie wil dat daders streng gestraft worden”

Is de moord op David Polfliet (42) in Beveren ingegeven door homohaat? Op die cruciale vraag is er voorlopig nog geen antwoord. Maar de jonge daders hadden vermoedelijk niet de intentie om te doden. De autopsie zou de piste van een uit de hand gelopen schermutseling onderschrijven. David bloedde dood doordat een slagader werd geraakt bij een messteek in zijn dijbeen.

  1. Wase Wis geeft na 35 jaar fakkel door aan De Vaart: “Twee jaar samen onder één dak en dan terug elk eigen weg”
    Bazel

    Wase Wis geeft na 35 jaar fakkel door aan De Vaart: “Twee jaar samen onder één dak en dan terug elk eigen weg”

    Opmerkelijk horecanieuws uit Bazel. Christine Buytaert en Ferry De Clerck geven na 35 jaar de fakkel door van het bekende restaurant De Wase Wis. De nieuwe uitbater wordt Nadia De Wilde, die dit jaar een spectaculaire horecastart nam met de pop-up De Vaart. De bedoeling is beide zaken twee jaar onder één dak te brengen. Daarna gaan De Vaart en De Wase Wis opnieuw elk hun eigen weg.