Ninke Paeleman en Haythim Aouf.
Volledig scherm
PREMIUM
Ninke Paeleman en Haythim Aouf. © Steven Richardson

ZOVEEL VERDIEN IK. Ninke en Haytim maakten hun grote droom waar en gingen een jaar op wereldreis: “Extreem hard voor gewerkt en gespaard”

ZOVEEL VERDIEN IK.Redacteur Inge Stiers vraagt elke week aan enkele Vlamingen hoeveel ze verdienen. Deze week: Ninke Paeleman (30) en Haythim Aouf (35) uit Leuven. Een woonhypotheek of kinderen hebben ze (nog) niet, heel hun leven stond tot nu toe in het teken van één grote droom: een wereldreis maken. En die hebben ze ondertussen gerealiseerd. “Van juli 2019 tot vorige zomer hebben we non-stop gereisd”, zeggen ze. “Daardoor is ons spaargeld wel helemaal op, want per persoon mag je toch rekenen op een budget tussen 25 à 35.000 euro.” 

 1. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 2. Eline (30) is zwanger én verloor haar job door corona “Het is voor mij bijna onmogelijk om een nieuwe baan te vinden”
  PREMIUM
  ZOVEEL VERDIEN IK.

  Eline (30) is zwanger én verloor haar job door corona “Het is voor mij bijna onmogelijk om een nieuwe baan te vinden”

  Redacteur Inge Stiers vraagt elke week aan enkele Vlamingen hoeveel ze verdienen. Deze week: de hypotheek van hun nieuwe woning werd berekend op hun twee lonen, maar sinds Eline (30) haar job verloor door de coronacrisis, is het voor haar en partner Jordi (30) even doorbijten om alles betaald te krijgen. “Zonder alle handige harry’s in onze familie, hadden we nog eens 100.000 euro meer moeten lenen.”
 3. Celien Deloof heeft het niet gemakkelijk met haar scheiding: “Samenwerken ging moeilijk, dus ik ben uit de zaak gestapt”
  PREMIUM
  Showbizz

  Celien Deloof heeft het niet gemakke­lijk met haar scheiding: “Samenwer­ken ging moeilijk, dus ik ben uit de zaak gestapt”

  Celien Deloof (27) heeft enkele bewogen jaren achter de rug. De dochter van Margriet Hermans kreeg een herseninfarct, onderging een obesitasoperatie en ging na bijna tien jaar uit elkaar met haar man Nico. De twee werkten eerst nog samen in hetzelfde immokantoor, maar dat verliep moeilijker dan gedacht en dus gingen ze ook zakelijk elk hun eigen weg. In een gesprek vertelt ze ons over haar strijd tegen de kilo’s, haar kinderwens en haar scheiding. “We zijn uiteindelijk wel bijna tien jaar samen geweest. Dat sluit je niet van de ene op de andere dag af.”
 1. Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers
  Play

  Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers

 2. Heb jij de kerstversiering van het Witte Huis al gezien?
  Play

  Heb jij de kerstver­sie­ring van het Witte Huis al gezien?

Geld