Conny Smeets
Volledig scherm
PREMIUM
Conny Smeets © Steven Richardson

Yogalerares Conny (54) verdient samen met haar man 4.000 euro: “Onze inkomenskloof is geen echtelijke ruzie waard”

Zoveel verdien ikConny Smeets stopte na een ongeval met haar werk als directiesecretaresse en werd yogainstructeur. “Maar rijk word ik er niet van”, zegt ze. Gelukkig springt haar man Jacques bij en zijn hun kosten beperkt. “Maar als er iets te vieren valt, mag het wat meer kosten. Onze vijftiende huwelijksverjaardag brachten we door in een Venetiaans palazzo. Prijskaartje: 800 euro voor één nacht.” Het koppel geeft een kijkje in wat de verdienen en uitgeven.

  1. Militair op rust klust bij in Plopsaland De Panne en verdient 3.100 euro netto: “Hoe meer centen, hoe meer kopzorgen”
    PREMIUM
    ZOVEEL VERDIEN IK.

    Militair op rust klust bij in Plopsaland De Panne en verdient 3.100 euro netto: “Hoe meer centen, hoe meer kopzorgen”

    Onze redacteur vraagt elke week aan enkele Vlamingen hoeveel ze verdienen. Ronny Strobbe (68) werkt in het hoogseizoen als medewerker operations in Plopsaland De Panne. Van inkomtickets controleren tot attracties bedienen: de ex-militair is een echt manusje-van-alles. Van zijn pensioen tot de bijverdienste bij Plopsaland: hier toont hij gedetailleerd zijn rekeningen. “In het najaar werk ik traditiegetrouw niet. Dan ga ik op reis. Een mens moet soms ook z’n centen kunnen opdoen, hé”

Geld