Volledig scherm
© Shutterstock

Wil je meer verdienen? Zo overtuig je je baas dat jij recht hebt op een hoger loon

JobsWerken doe je niet voor de mooie ogen van je baas. Wel om op het einde van de maand die stapel rekeningen te kunnen betalen, en liefst ook nog wat over te houden om comfortabel van te kunnen leven. Ben je van mening dat jij gerust wat meer mag verdienen? Jobat.be geeft je een stappenplan waarmee je ook je baas kan overtuigen.

 1. Jaarlijkse evaluatiegesprekken komen er weer aan. Maar zijn ze wel opportuun in deze coronatijden? En hoe pak je ze best aan?

  Jaarlijkse evaluatie­ge­sprek­ken komen er weer aan. Maar zijn ze wel opportuun in deze coronatij­den? En hoe pak je ze best aan?

  Het is weer die tijd van het jaar: de door velen gevreesde evaluatiegesprekken op het werk komen eraan. Maar is het wel aangewezen om die te organiseren in een jaar dat volledig overschaduwd werd door een pandemie? Riskeer je werknemers die het al moeilijk hebben niet nog dieper in de put te duwen? En als je er niet onderuit kan: hoe pak je ze dan het beste aan? We vroegen het aan enkele experts van de Universiteit Gent.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel

Geld