Gerenoveerde woningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerenoveerde woningen. © rv

Onze woonexpert waarschuwt voor aankoop vers gerestaureerde woning: “Sommige gerenoveerde huizen die er volledig als nieuw uitzien, zijn niet helemaal aangepast aan de normen van vandaag”

Vorig jaar werden in Vlaanderen bijna 19.000 omgevingsvergunningen uitgereikt voor een verbouwing. Door ons verouderd woningpark zal dat aantal alleen maar toenemen en dus zullen er ook steeds meer gerenoveerde huizen op de immomarkt terechtkomen. Die verdienen tijdens een bezichtiging specifieke aandacht. Onze woonexpert Bjorn Cocquyt wijst enkele cruciale zaken aan waar je zeker op moet letten.

  1. Hoe kan je best je woning verkopen? ‘Blind Gekocht’-makelaar Béa geeft tips

    Hoe kan je best je woning verkopen? ‘Blind Ge­kocht’-makelaar Béa geeft tips

    In het programma ‘Blind Gekocht’ op Play4 heeft vastgoedmakelaar Béa Vandendael al enkele hete vuren doorstaan in haar zoektocht naar geschikte woningen. Het staat dan ook buiten kijf dat het een moeilijke taak is om een aantrekkelijke woning te vinden die ook nog eens binnen het budget past. Béa weet dat een woning verkopen daarentegen ook een kunst is. Een kunst waarbij veel verkopers nog vaak steken laten vallen. Om dat te vermijden, geeft de huizenjager enkele tips.