Rechts: Apple Watch Series 6 en Galaxy Note 20 Ultra
Volledig scherm
PREMIUM
Rechts: Apple Watch Series 6 en Galaxy Note 20 Ultra © EPA

Most wanted op Cyber Monday: wat kosten de 5 tech-toppers van dit jaar op Bol.com, Vandenborre.be en Coolblue?

Wil jij nog serieuze tech-koopjes kunnen scoren op Cyber Monday? Je bent niet alleen! Wij lijsten de vijf toestellen op die al het hele jaar gretig gegoogeld worden, en die waarschijnlijk ook maandag de virtuele winkeldeuren zullen uitvliegen. Onze techredacteur vergeleek hun prijzen vóór Cyber Monday ingaat, zodat je op de dag zelf ook ziet of er echt korting op zit. 

2 reacties

 • Davy Van Quickenborne

  2 maanden geleden
  De quest 2 heeft de prijs van voor black friday., Is ook te nieuw om gesoldeerd te worden.
 • Erik Meers

  2 maanden geleden
  Beslis een aantal maanden op voorhand wat je graag zou hebben ,lees reviews en zoek prijzen op verschillende sites . Als je éénmaal weet wat je wil merk en type dan wacht je tot solden of black friday en  vergelijk de prijzen opnieuw , dit is de enige methode om echt zeker te zijn van koopjes .
 1. “Prijzen liggen vaak net hoger tijdens Black Friday-weekend”: experts geven advies om valse kortingen op het spoor te komen
  PREMIUM

  “Prijzen liggen vaak net hoger tijdens Black Fri­day-week­end”: experts geven advies om valse kortingen op het spoor te komen

  “Als een korting té mooi is om waar te zijn, is het meestal ook niet waar.” Het is een boodschap die ieder jaar weerklinkt tijdens het Black Friday-weekend. Ook nu waarschuwen marketingexperten voor de slimme trucjes die winkels vaak gebruiken om consumenten te misleiden. “Vorig jaar was zelfs een op de vijf webshops frauduleus”, klinkt het. Marketingprofessor Els Breugelmans (KU Leuven), budgetcoach Sara Van Wesenbeeck en experten van Test-Aankoop en de Nederlandse Consumentenbond leggen uit waar je zeker op moet letten tijdens dit gekke koopjesweekend, zodat ook jij je niet laat vangen aan “superdeals”.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel

iHLN