Volledig scherm
© Shutterstock

Met succes je loon onderhandelen tijdens een sollicitatie: zo pak je het aan

SalarisEen job vinden tijdens een wereldwijde pandemie is al geen sinecure. Daarnaast ervaren heel wat sollicitanten schroom om zich in deze moeilijke economische tijden hard op te stellen tijdens de loononderhandeling. Dat is echter absoluut niet nodig. Jobat.be bekijkt hoe je ook nu een mooie job en een competitief loon in de wacht kan slepen.

 1. Hier verdien je van bij de start meer dan 2.500 euro
  Salaris

  Hier verdien je van bij de start meer dan 2.500 euro

  Misschien kondigt het nieuwe jaar het begin van je carrière aan. Veel vuurwerk bracht 2021 nog niet met zich mee, maar met een beetje geluk geef je je professionele leven een goede start. Verruil je de schoolbanken/het ouderlijke nest weldra voor het echte leven, ben je misschien benieuwd in welke sectoren je de riantste startlonen kan versieren. Jobat.be bekijkt het aan de hand van de meest recente gegevens uit het Salariskompas.
 2. Nationale Bank verwacht verlies van 100.000 jobs door coronacrisis

  Nationale Bank verwacht verlies van 100.000 jobs door coronacri­sis

  De massale tussenkomst van de verschillende overheden heeft het effect van de coronacrisis voor de Belgen vooralsnog kunnen temperen. Dat blijkt uit de jongste prognoses van de Nationale Bank (NBB). Vooral voor de arbeidsmarkt en de faillissementen is de toestand minder erg dan verwacht. Al blijven er nog veel onzekerheden en waarschuwt gouverneur Pierre Wunsch ervoor dat de begrotingstekorten op termijn onhoudbaar zijn.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel

Geld