Wat stream jij dit weekend?
Volledig scherm
Wat stream jij dit weekend? © x

Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix. 

 1. Evi stelt haar leven in het teken van topdarter Dimitri Van den Bergh: “Ik was pas klaar om mee in z'n routine te stappen toen m’n papa overleed”
  PREMIUM
  Showbizz
  2

  Evi stelt haar leven in het teken van topdarter Dimitri Van den Bergh: “Ik was pas klaar om mee in z'n routine te stappen toen m’n papa overleed”

  “In een wereld vol macho’s is hij m’n zachte knuffelbeer”, vertelt Evi Loyaerts (25) over haar grote liefde, Vlaanderens nieuwste sportheld Dimitri Van den Bergh (26). Dancing Dimi is als darter wereldtop, en zij staat trouw aan z’n zijde. Ook als dat een verhuis naar Engeland inhoudt. “Ik doe het vol liefde”, zegt ze. “Toen mijn vader plots overleed, was Dimi er ook voor mij.”
 1. Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf
  Play
  POPQUIZ

  Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf

 2. Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand
  Play
  Camping Coppens

  Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand