Advocaat Jef Vermassen.
Volledig scherm
PREMIUM
Advocaat Jef Vermassen. © Kristof Ghyselinck

Jef Vermassen (73) laat in zijn portemonnee kijken: “Ik heb nog nóóit iemand zien begraven worden met een bankkluis naast zich”

Jef Vermassen (73), topadvocaat, strafpleiter & auteur, laat in zijn portemonnee én ziel kijken. In onze rubriek Centen en percenten vertelt hij openhartig hoe hij met geld omgaat en waar hij in investeert. “Geld maakt niet gelukkig, luidt het gezegde, maar géén geld maakt nog veel minder gelukkig.”

10 reacties

 • Mario Adams

  4 uur geleden
  "Geld maakt niet gelukkig.."...zegt meneer.. Maar toch heeft hij het graag. Ooit bij een advokaat van zijn kantoor geweest. 300 EUR om dossier te openen, en die gast vroeg aan MIJ wat hij moest doen, wat hij in z'n brieven moest schrijven, enz... Nog nooit meegemaakt.
 • Jozef Van Schuerbeeck

  4 uur geleden
  Die man geeft duidelijk niet om geld. Die werkt waarschijnlijk aan 20 euro per uur. De eerste keer dat ik een advocaat nodig hem bel ik hem op.
 • Marc Faes

  11 uur geleden
  @Piet de vl. Prachtig verhaal!. Ik doe het op een andere manier, voor de verjaardag en nieuwjaar van mijn vrouw, geef ik haar telkens 100€, achteraf doet zij net hetzelfde, dus...hebben we beiden iets gegeven, en zijn we ook beiden niets kwijt. Zo zijn wij ook tevreden met het geld dat we hebben!.
 • Rene Philips

  11 uur geleden
  Wat is het verdomd gemakkelijk praten als je letterlijk in het geld zwemt.
 • Francois De Mol

  11 uur geleden
  Makkelijk als je tegen de klant kunt zeggen " Brengt er volgende keer eens een paar duizend mee"...
 1. Radiopresentator Sven Pichal (41) laat in zijn portemonnee kijken: "Alles zit in ons huis. De lockdowns deden ons beseffen: nergens beter dan thuis"
  PREMIUM

  Radiopre­sen­ta­tor Sven Pichal (41) laat in zijn portemon­nee kijken: "Alles zit in ons huis. De lockdowns deden ons beseffen: nergens beter dan thuis"

  Radiopresentator Sven Pichal (41) presenteert ‘De Inspecteur’ op Radio 2. Toch liet ook hij zich onlangs vangen aan cybercriminelen. In onze rubriek Centen en percenten legt hij uit hoe hij met geld omgaat en waar hij in investeert. “Mijn ouders werden veel te jong uit het leven geplukt. Daarom moet geld rollen bij mij.”
 2. Politica Meyrem Almaci (44) laat in haar portemonnee kijken: “Hoe moeilijk je het zelf ook hebt, er is áltijd wel iets om te delen”
  PREMIUM

  Politica Meyrem Almaci (44) laat in haar portemon­nee kijken: “Hoe moeilijk je het zelf ook hebt, er is áltijd wel iets om te delen”

  Meyrem Almaci (44), voorzitster van Groen, laat in haar portemonnee én haar ziel kijken. In onze rubriek Centen en percenten legt ze uit hoe ze met geld omgaat en waar ze in investeert. “In de islamitische cultuur is het gebruikelijk om tijdens de ramadan en door het jaar giften te schenken aan minderbedeelden. Van delen word je immers rijker.”
 1. Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plussers
  Play
  Covid-19

  Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plus­sers

 2. 15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug
  Play

  15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug