sale
Volledig scherm
sale © Pexels

Januari soldenmaand: deze tech musthaves zakken het meest in prijs

MultimediaDe solden zijn altijd een goed moment om elektronische snufjes op de kop te tikken: die zijn gemiddeld genomen sowieso iets duurder, waardoor een paar procenten korting echt wel al scheelt in de portemonnee. Onze techredacteur ging op zoek naar de strafste dalers van het moment*.

 1. Samsung stelt straks Galaxy S21-smartphones voor: wat weten we nu al?
  iHLN

  Wat weten we nu al over de Samsung Galaxy S21-smartpho­nes die straks worden aangekon­digd?

  Traditiegetrouw stelt Samsung in het voorjaar nieuwe Galaxy S-telefoons voor. Dit jaar zijn ze er vroeger bij, maar dat wil niet zeggen dat de geruchtenmolen haar werk niet deed. We zetten alles wat al lekte over de nieuwe Samsung Galaxy S21 op een rijtje, met als leuke bonus de geruchten over de nieuwe Samsung Galaxy Buds Pro. Wil je niets missen van de voorstelling dan zit je bij ons goed, want vanaf 16 uur zenden we de volledige persconferentie uit in HLN LIVE.
 2. VS zetten op twee na grootste smartphonemaker op zwarte lijst

  VS zetten op twee na grootste smartphone­ma­ker op zwarte lijst

  De Verenigde Staten hebben de Chinese smartphonemaker Xiaomi op de zwarte lijst gezet wegens vermeende banden met het leger van China. Daardoor worden Amerikaanse beleggers gedwongen hun belangen op te geven in het bedrijf, dat geldt als de op twee na grootste maker van smartphones ter wereld. Naast Xiaomi zette de regering-Trump nog acht andere bedrijven op de zwarte lijst, waaronder een vliegtuigfabrikant in staatshanden.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"

iHLN