De warmte beu? Deze films en series staan klaar om gestreamd te worden!
Volledig scherm
De warmte beu? Deze films en series staan klaar om gestreamd te worden! © rv

Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!

 1. Dominique Persoone laat tattoo zetten én verklapt zijn zichtrekening in ‘Waarheid, Durven of Doen’: “Als ze zeggen dat ik iets niet durf...”
  Play
  PREMIUM
  TV
  6

  Dominique Persoone laat tattoo zetten én verklapt zijn zichtreke­ning in ‘Waarheid, Durven of Doen’: “Als ze zeggen dat ik iets niet durf...”

  Je hebt er die een tv-programma serieus nemen, en dan heb je Dominique Persoone, die nog een stapje verder gaat. In het nieuwe ‘Waarheid, Durven of Doen’ op VTM gaat de Brugse chocolatier zo ver voor de winst dat hij een tatoeage laat zetten. “Wat het ook is, ik smijt me altijd”, zegt Persoone, die in het programma ook het bedrag op zijn zichtrekening verklapt. “Het was toen meer dan er gemiddeld opstaat.”
 2. RECENSIE. ‘Search Party’: “Een van de donkerste, meest uit de hand gelopen reeksen sinds lang"
  TV

  RECENSIE. ‘Search Party’: “Een van de donkerste, meest uit de hand gelopen reeksen sinds lang"

  Een groepje sarcastische, narcistische twintigers dat zich van de ene brunchplek naar de andere netwerkbijeenkomst sleept, maar plots middenin een thriller van formaat belandt wanneer een vermiste schoolkennis hun hele leven op z’n kop zet. ‘Search Party’ is terug op Streamz met een tweede seizoen. Moet u deze reeks dringend streamen of kunt u rustig skippen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.