binnenkijker assebroek
Volledig scherm
PREMIUM
binnenkijker assebroek © Eddy Vangroenderbeek

Els (49) en Geert (52) ruilden hun huis in een drukke buurt voor een moderne chalet midden in het groen: “Alsof we altijd op vakantie zijn”

BinnenkijkerOnze woonexpert Björn Cocquyt bezoekt elke week een bijzonder huis. Els (49) en Geert (52) ruilden hun burgerwoning in de drukte voor een huis van hout en glas in een bosje. Het contrast met deze nieuwe laagbouw kon moeilijk groter zijn. Verrassend op elk vlak: zowel qua vorm, materiaalgebruik als indeling. “We wilden graag de sfeer van een hotelkamer om al meteen bij het ontwaken een vakantiegevoel te ervaren.”

  1. Een moordzaak oplossen of bendeoorlog voorkomen? Dit zijn onze favoriete politieseries

    Een moordzaak oplossen of bendeoor­log voorkomen? Dit zijn onze favoriete politiese­ries

    Nu het doek is gevallen over het schitterende ‘Mare of Easttown’ bedient Streamz fans van politieseries nu op hun wenken met deel twee van het derde seizoen van ‘The Rookie’ (9/6), en ‘Law & Order: Organized Crime’ (24/6) later deze maand. Reden genoeg om onze kijkgids aan te vullen met enkele kleppers uit het genre. Denk maar aan de duikbootmoord van ‘The Investigation’ (VRT NU), corruptie in ‘Line of Duty’ (Prime Video/Hulu) en de onderwereld van ‘Giri/Haji’ (Netflix).