Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

5 onverwachte voordelen van een activitytracker

HLN ShopAls je eens naar de polsen van de mensen om je heen kijkt, zal je merken dat fitnesstrackers de klassieke horloges haast volledig verdrongen hebben. Jong of minder jong, sportief of minder sportief, iederéén lijkt tegenwoordig te willen bijhouden hoeveel kilometer hij dagelijks aflegt en hoeveel calorieën hij verbrandt. HLN Shop somt 5 voordelen van een activitytracker op. 

 1. ‘Footcare’ is de nieuwe skincare: beautyredactrice Sophie stelt een stappenplan op voor mooie, verzorgde voeten

  ‘Footcare’ is de nieuwe skincare: beautyre­dac­tri­ce Sophie stelt een stappen­plan op voor mooie, verzorgde voeten

  De gemiddelde badkamer puilt uit van gezichtscrèmes, serums, scrubs en gezichtsmaskers. Maar een voetverzorgingsproduct? Niks, nada, noppes. Enkel een volhardende speurneus vindt misschien een verloren gewaande puimsteen, maar daar blijft het bij. Wel, no more. Op sociale media als TikTok gaan allerlei video’s de ronde die ‘footcare’ aanprijzen. Oftewel: een aangepaste routine om je voeten te verzorgen.
 2. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.