Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Wat kost een opblaasbare jacuzzi of plunge pool? Dit zijn acht alternatieven voor een zwembad in je tuin

De komende week komt het kwik weer vlotjes boven de 20 graden uit. En wat is er dan heerlijker dan een frisse duik? Gelukkig hoef je geen een ongelimiteerd budget of veel plaats te hebben om afkoeling te vinden in eigen tuin. Wij zochten acht alternatieven voor een privézwembad en leggen uit wat het je kost en hoe je het onderhoudt. 

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Je huis renoveren of een zwembad aanleggen met je aanvullend pensioen? Onze geldexpert legt uit hoe het werkt
  PREMIUM

  Je huis renoveren of een zwembad aanleggen met je aanvullend pensioen? Onze geldexpert legt uit hoe het werkt

  Je bent 50 jaar en je wilt een huis kopen, voor jezelf of om te verhuren. Of je wil misschien renoveren of een vakantieverblijf in het buitenland kopen. Wist je dat je dan jouw extralegaal pensioen kan gebruiken om dat te financieren? Onze geldexperte Véronique Goossens legt uit hoe je het aanpakt. “Een vastgoedinvestering doen via je pensioenreserve is niet alleen een manier om het je financieel wat makkelijker te maken, je doet er zelfs fiscale voordelen mee.”