Nathalie Bakker kleedde haar klassieke villa in Edegem aan met een mix van kleuren en patronen.
Volledig scherm
PREMIUM
Nathalie Bakker kleedde haar klassieke villa in Edegem aan met een mix van kleuren en patronen. © Grégoire De Poorter

Nathalie haar woning straalt vanbinnen pure vakantie uit: "Op een zonnige dag droom ik soms een beetje weg naar Miami”

BinnenkijkerOnze woonexpert Björn Cocquyt kijkt elk week binnen in een opmerkelijk huis. Dat van Nathalie Bakker (40) had evengoed in Florida kunnen staan. Het interieur heeft dat typische vleugje Amerikaanse extravagantie, met veel kleur en een rijkelijke decoratie. “Een oranje tapijt met zeshoekjes op, een behang met geometrische vormen die met elkaar verbonden zijn en een gordijn met streepjes en blokjes: ik ben niet bang om die allemaal in een ruimte samen te brengen.”

 1. Pneumoloog over gevolgen bosbrand op je gezondheid: “Elke dag blootgesteld worden aan rook van houtkachel is pak ongezonder”
  PREMIUM

  Pneumoloog over gevolgen bosbrand op je gezondheid: “Elke dag blootge­steld worden aan rook van houtkachel is pak ongezonder”

  Exact één week na de grote bosbrand op het Klein Schietveld maken we de balans op. 500 hectare bosgebied ging in vlammen op, met zware gevolgen voor het milieu. Maar hoe zit dat met de gevolgen voor onze gezondheid, op lange en korte termijn? Hoe gevaarlijk is het om deze rook in te ademen? Emeritus professor Toxicologie en Pneumologie Benoit Nemery (KU Leuven) geeft duiding. “Bij een hoge concentratie rook over een lange termijn treedt er niet alleen schade op aan de longen, maar ook aan het hart en de bloedvaten.”
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing