Chris Verwimp (64) en Albert Schalley (66)
Volledig scherm
PREMIUM
Chris Verwimp (64) en Albert Schalley (66) © Eddy Vangroenderbeek

Albert (66) en Chris (64) zien op 40 jaar tijd hun huis vervijfvoudigen in waarde: “Hier konden we alleen maar van dromen”

Hoeveel is jouw woning waard? Onze woonexpert Björn Cocquyt neemt de proef op de som. Deze week bezoekt hij met Thomas Weckx van Vastgoedservice een bungalow in Balen. Vandaag is het vijfmaal meer waard dan het bedrag dat de eigenaars in 1978 betaalden toen ze het bouwden. Hoeveel winst maken ze exact? En hoe konden ze zo’n grote meerwaarde bekomen?

 1. Vlaming loopt storm voor Ardennenvastgoed: dit koop je met een klein, gemiddeld en groot budget in de populairste dorpen
  PREMIUM

  Vlaming loopt storm voor Ardennen­vast­goed: dit koop je met een klein, gemiddeld en groot budget in de populair­ste dorpen

  Sinds corona hebben Vlamingen de Ardennen herontdekt als uitstekende bestemming voor een tweede verblijf. In de meest geliefde dorpen maken ze zelfs tussen de 30 en 40% van de kopers uit. Naast de rust en de ruimte verklaren ook de lagere prijzen het succes. Maar wat krijg je voor je geld? Onze woonexpert Björn Cocquyt gaat in de vijf populairste gemeenten op zoek naar panden die je kunt kopen met een klein, een gemiddeld en een groot budget.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek