Lieven Maesschalck (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Lieven Maesschalck (rechts). © Pexels, BELGAIMAGE

"Steviger borstkas? Dan pomp je best bijna dagelijks, zowat dertig keer per dag": topkinesist Lieven Maesschalck geeft advies om ook na de zomer fit te blijven

Na de zomer doen we het meestal rustiger aan en hebben we al wat vaker geen zin om nog buiten te komen. Maar ook na de zwembroek- en bikiniperiode kan je op de juiste manier werken aan de meest gezonde, sportieve versie van jezelf. Lieven Maesschalck beantwoordt de tien leukste lezersvragen over een duurzame sportieve levensstijl.

  1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
    Streamz

    Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

    Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.