Geldexpert Geert Noels (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Geldexpert Geert Noels (rechts). © Getty Images, Gregory Van Gansen / Photo News

Wordt investeren in emissiehandel even interessant als in bitcoin? “Als koers naar 100 euro gaat, verdubbel je je aandeel”

Niet alleen de prijs van bitcoin gaat door het dak, ook de ETS-koers is aan een klim van meer dan 50% bezig sinds het begin van het jaar, en staat dicht tegen de grens van 50 euro. “Misschien zegt ‘ETS’ je niets, maar het is een prijs die onze economie in de komende decennia wellicht meer zal bepalen en vormgeven dan die van bitcoin”, aldus onze beursexpert Geert Noels. Hij legt uit wat het is en waarom deze klimaataandelen interessant zijn. 

 1. Je kinderen goed opvoeden, hoe doe je dat? Mariska (41) en Hans (44) willen geen standaardgezin zijn: “Ons motto? Maak elk moment buitengewoon”
  PREMIUM

  Je kinderen goed opvoeden, hoe doe je dat? Mariska (41) en Hans (44) willen geen standaard­ge­zin zijn: “Ons motto? Maak elk moment buitenge­woon”

  Mariska en Hans zijn streng als het aankomt op schermgebruik, tafelmanieren en hobby’s van Nox (8) en Fienna (11). Maar daarnaast is hun leven één groot avontuur, dat te volgen is op Instagram. De ouders zetten volop in op bijzondere ervaringen en op een open communicatie. “Toen Fienna gepest werd, hebben we geleerd om veel met elkaar te praten.” Kinderpsychiater Peter Adriaenssens legt uit hoe je kinderen weerbaarder maakt in zulke situaties.
 1. Zo verliep eerste sluitingsavond van de cafés: drukte om 22 uur
  Play

  Zo verliep eerste sluitings­avond van de cafés: drukte om 22 uur

 2. Bekende YouTuber rijdt met auto dwars door menigte op Flageyplein
  Play

  Bekende YouTuber rijdt met auto dwars door menigte op Flagey­plein