Fiscaal expert Michel Maus (rechts)
Volledig scherm
PREMIUM
Fiscaal expert Michel Maus (rechts) © Getty Images / Jan De Meuleneir/Photo News

Onze fiscaal expert somt op wat je nu kan doen om in 2022 minder belastingen te betalen: "Activeer je spaargeld en neem een rechtsbijstandsverzekering”

Als jij de voorbije dagen of weken bezig was met je belastingaangifte, heb je je ongetwijfeld afgevraagd wat je kon doen om te besparen op je belastingen. Het antwoord is voor iedereen gelijk: niets. De aangifte die nu moet worden ingevuld gaat namelijk over de situatie in 2020. Maar je kan natuurlijk wél een aantal stappen ondernemen om volgend jaar te genieten van belastingvermindering. Onze fiscaal expert Michel Maus zet ze op een rij. 

  1. Wat is het fiscale voordeel van zonnepanelen? En wat met het tweede verblijf dat je kocht? Fiscaal expert beantwoordt lezersvragen over vastgoed
    PREMIUM

    Wat is het fiscale voordeel van zonnepane­len? En wat met het tweede verblijf dat je kocht? Fiscaal expert beant­woordt lezersvra­gen over vastgoed

    Ook fiscaal was 2020 een jaar zoals geen ander. In onze belastingreeks legde onze geldexpert Michel Maus al uit hoe je je aangifte invult van vak I tot en met XXII. Toch zitten nog heel wat Belgen met vragen. Wat als je dit jaar een buitenverblijf kocht? En waar moet je een schenking invullen? Michel Maus beantwoordt vandaag de belastingvragen die lezers instuurden over vastgoed.