Michael Yormark vol bewondering voor Romelu Lukaku.
Volledig scherm
PREMIUM
Michael Yormark vol bewondering voor Romelu Lukaku. © Photo News

Topman Roc Nation Sports vol bewondering voor uithangbord Lukaku: “Er zullen nog veel titels volgen”

VoetbalRomelu Lukaku is dé man die Inter de eerste titel in elf jaar tijd bezorgde. Wij belden Michael Yormark - President of Roc Nation Sports International, het label van rapper Jay-Z die de belangen van Lukaku, De Bruyne en Witsel behartigt - over de eerste buitenlandse titel van de Rode Duivel. “Romelu is anders, uniek en inspireert me.”

5 reacties

 • Bart Van Gool

  2 maanden geleden
  Zijn eerste prijsje in een B competitie. Tja. Toegegeven hij is 1 van de beste counterspitsen die er zijn, maar rendeert wel enkel en alleen in een counterploeg. Als je met Romelu achter komt en de ruimtes worden klein dan kan je het schudden. Werd ook pijnlijk duidelijk op het laatste WK. Coaches die met countervoetbal prijzen pakken zijn heel dun gezaaid. Antonio Conte is er 1 van. Best maar bij Conte en bij Inter blijven denk ik. Man U bleek stapje te hoog.
 • alfons moons

  2 maanden geleden
  ROC Nation doet dat fantastisch ! Alles maar dan ook alles is marketinggewijs door onze strot geduwd ! Alleen als het gaat over : zijn vrouw (?), zijn vader of zijn zoon mogen we niets, nul, nada weten ! Hoe zou dat komen denk je ?
 • Herbert Verbeeck

  2 maanden geleden
  Moet eerlijk zijn. Was in het begin zeker geen Lukakufan. Maar wat een ontwikkeling heeft die gast doorgemaakt. Vooral als targetman is zijn groei fenomenaal te noemen. Alleen maar respect voor hem, want gegroeid in woelige omstandigheden, lees vele negatieve reacties aan zijn adres.
 • Adamo Conte

  2 maanden geleden
  Mooi, RSCA ambassadeur
 • Jean Van Bladel

  2 maanden geleden
  Proficiat Romelu, prachtig seizoen heb je er op zitten. Inter zal je dankbaar blijven voor jouw aandeel in de titel. Net zoals in de nationale ploeg wordt je optimaal op jouw kwaliteiten uitgespeeld. Je bent een topspits. 🏆 ⚽️