De oefeningen kan je heel eenvoudig in de keuken doen.
Volledig scherm
PREMIUM
De oefeningen kan je heel eenvoudig in de keuken doen. © Carline Vandercruyssen

Strakkere billen? Lieven Maesschalck toont de beste oefeningen: “Je bilspieren optimaal trainen kan alleen als je de drie betrokken spiergroepen aanspreekt”

Het goede voornemen om meer te bewegen in 2021? Sportkinesist Lieven Maesschalck en zijn team geven huis-, tuin- en keukenoefeningen voor een strak lichaam. Want om in conditie te raken en blijven, heb je geen dure attributen of prijzig fitnessabonnement nodig. De volgende work-out bezorgt je een stel billen waar zelfs Kim Kardashian jaloers op is.

0 reacties

 1. Het goede voornemen om gezonder te leven dit jaar? Sandra Bekkari legt uit hoe je dat aanpakt: “Drastische veranderingen zijn een succesrecept om te falen”
  PREMIUM

  Het goede voornemen om gezonder te leven dit jaar? Sandra Bekkari legt uit hoe je dat aanpakt: “Drastische veranderin­gen zijn een succesre­cept om te falen”

  De absolute nummer één van goede voornemens bij de start van het nieuwe jaar is een gezondere levensstijl: afvallen, sporten, evenwichtiger eten … Voedingsdeskundige Sandra Bekkari helpt met haar coachingprogramma Change for Good iedereen die goede voornemens waar te maken. “Met een haalbaar stappenplan en wat extra motivatie lukt het zéker.”
 1. Axel heeft goed nieuws voor Christa: tot haar grote verbazing erft ze 16.000 euro
  Play

  Axel heeft goed nieuws voor Christa: tot haar grote verbazing erft ze 16.000 euro

 2. Geen kat zo verwend als deze drie!
  Play

  Geen kat zo verwend als deze drie!