VLNR: Tourist LeMC, Jonas Van Geel, Jelle Cleymans, Geike Arnaert, Bert Ostyn, Willy Sommers, Ronny Mosuse & Emma Bale.
Volledig scherm
VLNR: Tourist LeMC, Jonas Van Geel, Jelle Cleymans, Geike Arnaert, Bert Ostyn, Willy Sommers, Ronny Mosuse & Emma Bale. © VTM

'Liefde Voor Muziek' krijgt liveversie in Lotto Arena

Muziek'Liefde Voor Muziek' gaat na de zomer naar de fans toe met een liveversie in de Lotto Arena. De artiesten van het huidige seizoen, Willy Sommers, Geike Arnaert, Tourist LeMC, Cleymans & Van Geel, Emma Bale, Ronny Mosuse en Bert Ostyn van Absynthe Minded, trakteren Vlaanderen dan op de hits die ze nu in het VTM-programma brengen, aangevuld met enkele muzikale verrassingen. 

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Willy Sommers als rockster onthaald in ‘Liefde voor Muziek’: “Vroeg of laat vragen ze mij wel, dacht ik”
  PREMIUM
  TV

  Willy Sommers als rockster onthaald in ‘Liefde voor Muziek’: “Vroeg of laat vragen ze mij wel, dacht ik”

  Met zijn 68 lentes is hij de oudste van de bende, maar vanbinnen is hij weer even 18, zoals in het begin van zijn carrière. Rockster Willy. En zo wordt hij vanavond bij de start van het nieuwe seizoen van 'Liefde voor muziek' ook onthaald. “Dat applaus, die champagne, een staande ovatie: ongelofelijk ontroerend.” En dat exact 50 jaar na ‘7 Anjers 7 Rozen’, een nummer dat zijn doorbraak betekende. “Plots moest ik naar Spanje, Frankrijk, Duitsland. Ik was een succes, een meisjesidool.”