Tim Pots analyseert de dolle fase uit Standard-Club.
Volledig scherm
Tim Pots analyseert de dolle fase uit Standard-Club. © Belga en HLN Live

Onze huisref Tim Pots over dol slot in Luik: “Dat scheids twijfelde door ongeloof Mignolet? Ik mag het hopen van niet”

Croky CupWat een einde op Sclessin. Okereke dacht Club Brugge in blessuretijd op gelijke hoogte te brengen. Dácht. Want scheidsrechter Verboomen keurde de goal af, goed en finaal weer... af. Terecht, zo bleek achteraf - Simon Mignolet maakte wel degelijk hands. Maar over de manier waarop rijzen veel vragen. “De scheids staat goed opgesteld en neemt de juiste beslissing - maar hij verkoopt ze slecht”, stelt onze huisref Tim Pots. 

39 reacties

 • Dirk Van der Weeën

  2 maanden geleden
  Ja dat ze mekaar niet gaan afvallen weet het kleinste kind,het is omdat ze zo goed zijn dat er geen enkele meer Europees mag fluiten.
 • Diego Pepre

  2 maanden geleden
  Enige fout van arbiter is dat hem niet zelfzeker genoeg was van zijn beslissing. Maw zijne nek was wat minder dik dan de voetballers zelf die zelf nochtans meer als 1 fout per match maken. Uiteindelijk was het ook hands dus wat is het probleem. Bovendien ben ik blij dat het voetbal amateuristisch blijft in België. De grote rijke competities, de CL e.d. Interesseren mij geen bal. Geld,geld,geld is het enige dat daar telt.
 • marnix laureyns

  2 maanden geleden
  Match laten herspelen is de ENIGE juiste oplossing.
 • jean pierre Tibermont

  2 maanden geleden
  De juiste uitslag was 0-0 goal van Standard was buitenspel en het doelpunt van Club was wel degelijk hands en al de rest is supporterspraat !!!
 • BART MEEUWS

  2 maanden geleden
  Christiaan Goethals ik telde er 3 bij Anderecht zondag : Amuzu, Sambi en Delcroix.. niet overdrijven aub
 1. Traditieclub Union hoopt op bekerstunt tegen Anderlecht en lijkt stilaan helemaal terug: “Een erfgoed om trots op te zijn”
  Play
  PREMIUM
  Beker van België
  4

  Traditie­club Union hoopt op bekerstunt tegen Anderlecht en lijkt stilaan helemaal terug: “Een erfgoed om trots op te zijn”

  Tweedeklasser Union, op een drempel van 1A, maakt zich op voor de bekerclash tegen Anderlecht. Een remake van september 2018 met toen als credo ‘C’est l’Union qui sourit’. 0-3 dankzij een hattrick van Niakaté. Voor herhaling vatbaar, die stunt? Coach Felice Mazzu: “Het is niet meer dezelfde context. Het zijn niet meer dezelfde ploegen. Maar we hopen opnieuw te stunten. Minder stress dan in de competitie? Gezonde stress is nodig om er op vooruit te gaan.”
 1. Campenaerts bij Giro-voorstelling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnapping"
  Play

  Campe­naerts bij Gi­ro-voorstel­ling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnap­ping"

 2. Merlier wil zich in de kijker rijden in de Giro: "Ritwinst is het doel"
  Play

  Merlier wil zich in de kijker rijden in de Giro: "Ritwinst is het doel"