BELGA
Volledig scherm
© BELGA
1
EINDE
0
 • Jackson Muleka 48'

Nieuwe dreun voor Club dat nu ook uit Croky Cup ligt na ongelofelijk slot op Standard: ref keurt gelijkmaker af, goed en weer af

Croky CupClub Brugge ligt uit de Croky Cup. De autoritaire leider in de Jupiler Pro League en bekerfinalist van vorig jaar botste in de kwartfinales op Standard. Muleka verzorgde de enige treffer van de partij. Blauw-zwart zag z’n gelijkmaker in het slot afgekeurd na doldwaze taferelen. 

90 reacties

 • ADRIEN VAN DE WALLE

  2 maanden geleden
  Mignolet staat bij hoog en laag voor TV te beweren dat hij de bal niet geraakt heeft ( ik ga daarvoor toch niet liegen) De beelden zijn duidelijk toch, misschien moeten dergelijke bedriegers die de scheidsrechter in diskrediet brengen maar eens een serieuze schorsing krijgen !
 • Geert HERREMANS

  2 maanden geleden
  Ik begrijp de discussue niet, het reglement is zeer duidelijk : als een aanvallende speler (en een doelman kan dat ook zijn) de bal met de hand raakt, is het altijd handspel. Dat is in vorige wegstrijden ook altijd al bestraft geweest. En Mignolet raakt de bal duidelijk met de hand daar kan geen twijfel over zijn. Dus doelpunt terecht afgekeurd. Als Clement en co dat betwist dan moeten ze dringend naar de oogarts of eens het reglement lezen.
 • Ronny Van Exe

  2 maanden geleden
  Opnieuw bewezen waarom Belgische scheidsrechters niet internationaal gevraagd worden , een degelijke scheids opleiding is meer dan nodig zelfs de var werkt met verschillende regels voor identieke fasen
 • Eddy Van Der Sijpt

  2 maanden geleden
  Ik ben benieuwd wie ze allemaal gaan schorsen voor het duwen en trekken op en naast het terrein.
 • Herman Degeest

  2 maanden geleden
  Een keeper kan maar beter in zijn goal blijven .
 1. Herbeleef hoe Caleb Ewan tweede spurt won in deze Giro
  Play

  Herbeleef hoe Caleb Ewan tweede spurt won in deze Giro

 2. "Wat een eikel, die ploegleider!": Serry omver gereden door volgwagen BikeExchange
  Play

  "Wat een eikel, die ploeglei­der!": Serry omver gereden door volgwagen BikeExchan­ge