Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Zes vrouwen die door Koers zkt. Vrouw vol voor hun wielerdroom gaan: “Dankzij het fietsen vul ik mijn dagen”

WielrennenKoers zkt. Vrouw gaat in ons land op zoek naar nieuw vrouwelijke wielertalent. De respons op de talentenjacht is enorm. Zes vrouwen die via het project vol voor de droom gaan, vertellen over hun liefde voor de fiets. Van een succesvolle onderneming van La Cannibale tot een scherpere tijd dan ex-wereldkampioene Annemiek van Vleuten. “Ik dacht altijd dat ik al te oud was om nog met wielrennen te beginnen.”

5 reacties

 • Wim David

  11 maanden geleden
  Koers is niet alleen hard tijden. Tactiek, waaiers, boordje rijden, juist schakelen, peleton rijden, bochten nemen, techniek algemeen, eten, drinken. Als je bv iedere bocht 10m moet laten dan moet je 2x zo sterk zijn als de rest om bij te blijven. Maar succes allemaal!
 • Linda D'Haese

  11 maanden geleden
  Als die zo hard kunnen rijden hoe komt het dan dat ze nog nooit een koers hebben gewonnen
 • Gino Denil

  11 maanden geleden
  In het peloton kunnen rijden is ook een gave. Er zijn er die het kunnen van in hun eerste wedstrijd. En er zijn er die het bij de prof's nog niet kunnen.
 • Nadine Kesteleyn

  11 maanden geleden
  Deze Dames zijn een gevaar in het peloton zonder enige ervaring Ervaren rensters rijden al van bij de aspiranten tot de belofte ! Stop AUB deze onzin Er zijn genoeg belofte volle dames die zeker een profcontract verdienen
 • Herman De Gent

  11 maanden geleden
  Hard rijden is één, in een peloton rijden is twee. Al kun je nog zo hard fietsen als de beste, als je niet in een peloton kan rijden zal je zeer veel energie verspelen. Dat is nu net wat je wel moet doen, zo energiezuinig meerijden. Ik wens deze dames toch veel succes, het is een mooie onderneming.