LIVE. Marc Van Ranst opnieuw thuis na vondst Jürgen Conings: “Vergelijk het SafeHouse met een hotel waar je nooit naar buiten kan omdat het slecht weer is”

Het gevonden lichaam in het Dilserbos is inderdaad van de voortvluchtige militair Jürgen Conings. Dat is bevestigd door het federaal parket. Volgens de eerste onderzoeksresultaten heeft Conings met een vuurwapen zelfmoord gepleegd. De burgemeester van Maaseik, Johan Tollenaere (Open Vld), bevestigt aan onze redactie dat hij zelf een lijk heeft ontdekt in buurgemeente Dilsen.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.