rv
Volledig scherm
© rv

Zingen en dansen geblazen: dit zijn onze favoriete muzikale series en films

De festivaltickets vliegen de deur uit, de line-ups worden steeds verder aangevuld en de knaldrang neemt zienderogen toe. Deze zomer mogen we de benen weer losgooien en onze danskriebels de vrije loop laten! Wij brengen je nu al in the mood met de beste muzikale series en films uit onze Kijkgids. Van muzikale lessen burgerschap in ‘We the People' (Netflix) en de aanstekelijke deuntjes in ‘Zoey’s Extraordinary Playlist’ (Streamz) tot het welklinkende levensverhaal van Freddie Mercury in ‘Bohemian Rhapsody' (Prime Video).

 1. Portland brengt Engelstalige versie van ‘Ergens Onderweg’ in ‘The Best of’
  Play
  TV

  Portland brengt Engelstali­ge versie van ‘Ergens Onderweg’ in ‘The Best of’

  Hij heeft één van de meest herkenbare r’en uit de Vlaamse muziekwereld en zijn hits als ‘Irene’, ‘Maandag’ of ‘Jeroen Brouwers’ behoren tot het cultureel erfgoed. Op dinsdag 21 september draait ‘The Best Of’ helemaal rond de Nederlandstalige rockband De Mens. Frank Vander linden laat zich samen met An Lemmens en bandleden Michel, Dirk en David verrassen door 5 collega-artiesten die hun grootste hits coveren.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).