Streamen of skippen?
Volledig scherm
Streamen of skippen? © HLN

RECENSIE. ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’: “Even teleurstellend als een doorsnee zoektocht naar porno”

TV‘Sex sells’ en dat adagium willen ze ook bij Streamz uittesten. De streamingdienst pakt sinds 4 oktober uit met een vierdelige reeks over het pikantste der sociale mediaplatformen: OnlyFans. In ‘De Naakte Vlaamse Waarheid’ wordt een achttal content creators gevolgd die tot het uiterste gaan om hun fanbasis tevreden te houden. Maar is deze zwoele docuserie ook de moeite waard om te bingen? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.

23 reacties

 • Etienne Durinck

  3 maanden geleden
  Nog een geluk dat wij dit allemaal mooi moeten vinden.
 • Bert Janssens

  3 maanden geleden
  Ik begrijp niet waarom iemand daar voor betaald.. Die vrouwen zijn meestal zo fake als maar zijn kan, op alle manieren..
 • Gerda De Bruyn

  3 maanden geleden
  Waarom in italie zoeken wat hier ook te krijgen is.of braaf zijn moet ge uw vrouw geen schip laten dopen om het goed te maken.
 • Dirk Bytebier

  3 maanden geleden
  Koop een pop en blaas ze op tot ze ontploft dan heb je nog iets voor je geld en de fiscus geen bal
 • Jozef Van Schuerbeeck

  3 maanden geleden
  Hoe bepaalt de fiscus hun inkomen ? Komt hij dat misschien meten ?
 1. De bom onder de ‘The Voice’: de topmannen in de Nederlandse showbizz die beschuldigd worden door zowel minder- als meerderjarige vrouwen
  PREMIUM

  De bom onder de ‘The Voice’: de topmannen in de Nederland­se showbizz die beschul­digd worden door zowel minder- als meerderja­ri­ge vrouwen

  Meer dan veertig vrouwen hebben een bom onder de Nederlandse entertainmentindustrie gelegd. Het YouTube-kanaal BOOS loste vandaag/donderdag hun documentaire met daarin hun getuigenissen: ‘This is the Voice’. Het verhaal van de topmannen in de Nederlandse showbizz die beschuldigd worden door zowel minder- als meerderjarige vrouwen van verkrachting, aanranding en machtsmisbruik. Intussen is het Nederlandse gerecht een onderzoek gestart naar de feiten.