Streamen of skippen? Mare of Easttown
Volledig scherm
Streamen of skippen? Mare of Easttown © Streamz

RECENSIE. ‘Mare of Easttown’: “Kate Winslet is ongeschminkt, ongelikt en ongemeen goed”

TVDe HBO-reeks ’Mare of Easttown’ staat al een poosje in uw Streamz-aanbod te blinken. De dramaserie, met Oscarwinnares Kate Winslet in de hoofdrol, mocht een tijdje geleden zelfs de meest gegeerde Emmy’s wegkapen. Of u deze zevendelige krimi dringend van naderbij moet inspecteren of u beter af bent met de herhalingen van ‘Witse’ om uw portie detectiveclichés te scoren? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Klaasje maakt haar opwachting in 'De Vuilste Jobs VIPS': “De outfits die ik vroeger moest dragen, waren toch helemaal anders dan deze”
  TV

  Klaasje maakt haar opwachting in 'De Vuilste Jobs VIPS': “De outfits die ik vroeger moest dragen, waren toch helemaal anders dan deze”

  Op dinsdag kreeg Klaasje Meijer (26) in ‘De Vuilste Jobs VIPS’ een spoedcursus leidingen ontstoppen van David aka ’De Rioolkrak’. Nietsvermoedend wordt ze voor dag en dauw opgehaald door David en zijn sidekick Siv. In Ekeren wacht haar vervolgens een kapotte afvoerleiding die ervoor zorgt dat de kelder van een appartementsgebouw volledig onder vuil badwater komt te staan.