BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Nog steeds geen akkoord over salarisvermindering bij Standard

StandardIn tegenstelling tot wat Standard de voorbije twee weken liet uitschijnen, is er nog steeds geen akkoord met een vijftal spelers over de gevraagde loonsvermindering door de coronacrisis. Daarbij zouden ook een aantal sterkhouders zitten.

3 reacties

 • Walter Decock

  1 jaar geleden
  Grote egoisten, iedereen moet op zijn tanden bijten, alleen de verwende voetballers vinden dat niet van toepassing op hen. Onnozelaars, gooi die gewoon buiten, sterkhouders of niet!
 • Renee Gaillard

  1 jaar geleden
  Mogen we stellen dat voor iedereen de coronavirus crisis een financiële catastrofe zal zijn BEHALVE politici en voetballers, hun lonen worden gewoon doorbetaald.
 • dirk claeys

  1 jaar geleden
  Dat is vandaag juist de doorn in het oog! Laat iedereen doppen, maar hervorm deze sport na corona, dezelfde rsz,taksen en belastingen ! En maak echte werknemers van deze verwende soort!
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  2

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  11 mei