Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Cercle Brugge is tweede Belgische club die spelers in technische werkloosheid zet

Cercle BruggeCercle Brugge is, na Waasland-Beveren, de tweede club in de Jupiler Pro League om haar spelers op technische werkloosheid te plaatsen. De Vereniging maakte het nieuws vrijdagavond bekend op haar website. Woensdag koos Waasland-Beveren als eerste 1A-club voor technische werkloosheid.

6 reacties

 • Michel Cauwenberghs

  1 jaar geleden
  Kan Toch niet, hebben er geen recht op. Of even veel sociale lasten betalen , procentueel dan op inkomen en dan kunnen ze in aanmerking komen, alles alles ok is zijn ze de koning te rijk en al het moeilijk gaat mogen wij er mee voor opdraaien. Heren politiekers, het is aan jullie.
 • hugo van der speeten

  1 jaar geleden
  Alles ging op zijn pootjes gezet worden door het parlement ivm met de sociale lasten en het gunstregime voor voetballers maar wordt telkens op de lange baan geschoven.
 • patrick morel

  1 jaar geleden
  Dan moeten ze zoals iedere bedrijf en iedere werknemer normale sociale lasten betalen. Al die voorkeursbehandelingen moeten stoppen.
 • Toon Schouteden

  1 jaar geleden
  Die gasten betalen vrijwel géén bijdrage aan de sociale kassen en personenbelasting. Is het dan wel eerlijk om die een werkloosheidsuitkering te verlenen? Als hun job in crisistijd hetzelfde wordt behandeld als een gewone arbeider of bediende, wordt het hoog tijd dat ze in het "normale" leven ook dezelfde verplichte bijdragen storten als Jan en alleman.
 • dirk claeys

  1 jaar geleden
  Normaalste zaak toch! Maar hoogdringend maatregelen en dicipline ! Cercle gaan doppen en club spelers kopen voor 15 miljoen euro! Waar zijn de regels vandaag!
 1. Olivier Deman (Cercle Brugge) toonde zich in twee bekermatchen: “Hopelijk kon ik trainer overtuigen”
  VOETBAL 1A

  Olivier Deman (Cercle Brugge) toonde zich in twee bekermat­chen: “Hopelijk kon ik trainer overtuigen”

  Waar jongens uit de eigen opleiding van Cercle Brugge vorig seizoen ruime speelkansen kregen van Bernd Storck, werd een aanvaller uit Knokke snel naar de B-kern teruggezet. Pas een jaar later kwam Olivier Deman (20) weer aan de oppervlakte. Hij mocht in de twee bekerwedstrijden starten en liet zich telkens positief opmerken. Of hem dat straks tegen Anderlecht speelminuten oplevert valt af te wachten, maar met Deman heeft trainer Yves Vanderhaeghe een extra offensieve troefkaart in handen.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11:00
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  1

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  12:01