Vanderhaeghe niet te spreken over start KV Kortrijk: “We stonden erbij en keken ernaar”

KV KortrijkAls je team al binnen de minuut op achterstand wordt gezet, sta je daar als coach met de theorie die je vooraf hebt verkocht. Yves Vanderhaeghe kon er niet mee lachen. “We stonden erbij en we keken ernaar”, citeerde hij uit het klassieke voetbaljargon.

1 reactie

 • Romain Nolf

  4 maanden geleden
  Hij heeft gelijk! Stonden nog te slapen.
 1. Van Der Bruggen is er al meteen bij met Cercle op Antwerp maar mag zaterdag niet tegen Kortrijk
  voetbal 1A

  Van Der Bruggen is er al meteen bij met Cercle op Antwerp maar mag zaterdag niet tegen Kortrijk

  Hannes Van Der Bruggen (27) is definitief getransfereerd van KV Kortrijk naar Cercle Brugge. Hij tekende er een contract van drieënhalf jaar met een optie van nog een extra seizoen. Dinsdag trainde de Oost-Vlaming voor het eerst mee met Cercle en woensdagavond behoort hij al tot de selectie voor de wedstrijd op Antwerp. De overgang bevat wel een clausule dat VDB zaterdag niet mag aantreden tegen zijn ex-club KV Kortrijk.
 2. Glenn Verbauwhede even in het land om zijn ex-clubs Kortrijk en Club in duel te zien: “Het voetbal gaf me veel geluk maar ook veel ongeluk”
  VOETBAL 1A

  Glenn Verbauwhe­de even in het land om zijn ex-clubs Kortrijk en Club in duel te zien: “Het voetbal gaf me veel geluk maar ook veel ongeluk”

  Achtenzestig wedstrijden in doel volstonden om Glenn Verbauwhede onvergetelijk te maken in de geschiedenis van KV Kortrijk. Zijn passage op het veld was vrijwel altijd van hoog niveau, zijn passage ernaast niet altijd voor publicatie vatbaar, maar één zaak is zeker: Glenn Verbauwhede had veel meer uit zijn carrière kunnen halen. Op zijn 35ste is hij zich daar ook wel van bewust.
 1. "Ongelooflijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts
  Play

  "Ongeloof­lijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts

 2. Red Flame Justine Vanhaevermaet in onze HLN SPORTCAST: “Ik denk nog niet aan terugkeer naar België”
  Vrouwenvoetbal

  Red Flame Justine Vanhaever­maet in onze HLN SPORTCAST: “Ik denk nog niet aan terugkeer naar België”

  8 april