Volledig scherm
© BELGA
0
EINDE
0

Amper een kans gecreëerd: zwak Club geraakt niet voorbij hekkensluiter Moeskroen

Jupiler Pro LeagueNieuwe slappe vertoning van Club Brugge vanavond, deze keer wél met gevolgen. Blauw-zwart bleef op Le Canonnier op een 0-0-gelijkspel steken. Dit nadat het amper een kans creëerde tegen de hekkensluiter.

15 reacties

 • JOHNY HILDERSON

  3 maanden geleden
  Verkopen ,Dennis,Diatta,Krmcick,Vanaken,Delli samen 50miljoen euro,Kopen Dirar,Yatsjoek(Gent)Engels.DeKetelaere in plaats zetten van Vanaken
 • Karl Debaene

  3 maanden geleden
  Speel eens met dezelfde elf als er geen geschorsten of gekwetsten zijn! Twee matchen per week voor profs moet toch peanuts zijn?
 • John De roo

  3 maanden geleden
  Het is toch de logica zelve dat de ploeg niet meer draait : iedere keer een compleet ander team , meer dan de helft van spelers speelt niet op hun plaats , sommige weten zelfs niet meer wat ze nu zijn spits of flankspeler , spitsen die altijd op het uur gewisseld worden en logisch 0,0 vertrouwen hebben , de meeste spelers worden niet op hun sterkste plaats uitgespeeld, de beste spelers worden gewisseld , gevolg: automatismen 0, 0 ...de lijst gaat door en door. Clement hoort in een casino thuis !
 • Yvan Beelaert

  3 maanden geleden
  Ik denk dat de trainer het ook niet meer weet hoe hij zijn ploeg moet opstellen ,want ze spelen bijna iedere match met andere opstelling.
 • johnny palmaers

  3 maanden geleden
  Ja club Brugge en Clement, ik heb gisteren KRC Genk zing swingen. Vandaag niet alleen de rijkste maar ook de best voetballende ploeg. Na alle vroegere koningskoppels in die ploeg zag ik er vandaag al de drie koningen bezig. En het is nog lang niet 6 januari...
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus