Een oerkreet bij Kompany na de 1-0-zege tegen Antwerp.
Volledig scherm
PREMIUM
Een oerkreet bij Kompany na de 1-0-zege tegen Antwerp. © Belga

“Daar komt Anderlecht”: onze chef voetbal ziet hoe Vincent Kompany paars-wit traag maar gestaag helpt te rehabiliteren

AnderlechtAnderlecht geeft niet af. Paars-wit nestelt zich naast de titelfavorieten Club Brugge en Antwerp na een pragmatische zege tegen de ploeg in vorm. En of Vincent Kompany blij was. Een opsteker.

10 reacties

 • Wilfried Vanden Berg

  4 maanden geleden
  Er word achter gesloten deuren weer maar eens geregeld om toch maar  Anderlecht dit jaar kampioen te laten worden . Men moet niet verschieten dat dit met veel geld geregeld word, ondanks de grote put van schulden die ze hebben. En toch staan ze aan de rand van de afgrond.
 • Erwin Van Roy

  4 maanden geleden
  Francois Nuyts dat klopt maar dat geld ook voor Antwerp heel goede doelman of het stond aan de rust 3-0 voor Anderlecht. ze hebben allebei kansen gehad alleen liet Anderlecht de bal aan Antwerp maar dat wil niet zeggen dat Antwerp de overmacht had van Anderlecht. 
 • Etienne De Bondt

  4 maanden geleden
  Alle ze worden weer kampioen, tegen een ploeg winnen die midweeks europees heeft gespeeld is geen kunst, vraag het maar aan Brugge.
 • Sobek Wessels

  4 maanden geleden
  Ik betwijfel sterk of dit door Kompany komt . Als je 10 wedstrijden speelt zal er wel eens een keer gewonnen worden zeker ? Want ze speelden zeker niet het Spel dat Kompany wil zien op zijn City's in Bal bezit , dominant ?? Het was eerder een bang afwachtend Anderlecht en een slapend ongeconcentreerd Antwerp . 
 • Jose Van Hauwaert

  4 maanden geleden
  Johan Van Alsenoy...het had evengoed 0 - 0 kunnen zijn, klopt wel, maar het had evengoed 3 - 1 kunnen zijn gezien de grote missers van Amuzu en Tau... Rsca heeft nu eens niet op balbezit maar op de counter gespeeld en gewonnen. Over vermoeid beter zwijgen zeker, als men geen 3 wedstrijden per week aankan zou men beter gaan bowlingen of schaak spelen.
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus