Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. Drie Duivels onderscheiden zich van de rest, één speler haalt onvoldoende

Rode DuivelsDe Rode Duivels hebben in en tegen Italië ook hun tweede wedstrijd van de Final Four in de Nations League verloren. Bij de Belgen hielden drie spelers zich goed staande, bijna alle anderen haalden een voldoende. Eén speler keert met een buis huiswaarts. Ontdek hieronder onze punten.

30 reacties

 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Tielemans weer in de ploeg dankzij prutscoach Martinez ...die zet alleen zijn vriendjes op het veld helaas ...! Voor de rest Italië heeft verdient gewonnen ! Als je niet kunt scoren ( lukaku hag geen goesting om te spelen voor 3e plaats ...🙄) ... De vervangers konden het niet Volledig gebuisd
 • Eric De Baeremaeker

  3 maanden geleden
  Weinig reacties op de prestatie van Vanaken . De Italiaanse pers heeft het wel gezien . Ook van de commentatoren op vtm weinig over vanaken maar wel Tielemans in de grond geboord. Triestig .
 • Johan Planckaert

  3 maanden geleden
  van aken is in Belgie 1 van de beste spelers maar zal nooit voldoen op internationaal vlak tegen een goede tegenstander, te traag en te braaf. De Ketelaere is beter, snel, technsich sterk, krachtig, een heel goede jonge speler die volop zn kans moet krijgen, veel beter dan Saelemakers en Tielemans.
 • marcel cloots

  3 maanden geleden
  Blijkbaar hebben jullie een andere wedstrijd gezien.
 • Lowi Verborgt

  3 maanden geleden
  Kato De Cock bedoelt waarschijnlijk dat van Aken in normale doen was. Veel te licht dus en totaal niet waardig om internationaal te zijn.
 1. Balans van Martínez in kwalificatiewedstrijden is indrukwekkend, blijft dat ook zo tegen Wales? “We zijn aan onze stand verplicht om te winnen”
  Rode Duivels
  17

  Balans van Martínez in kwalifica­tie­wed­strij­den is indrukwek­kend, blijft dat ook zo tegen Wales? “We zijn aan onze stand verplicht om te winnen”

  Voor de derde keer op rij hebben de Rode Duivels zich onder Roberto Martínez comfortabel geplaatst voor een groot toernooi. Ook in de verplichte nummertjes laten de Duivels onder deze bondscoach geen steken vallen, in tegenstelling tot sommige andere grote voetballanden. “Enkel met volle focus kun je deze cijfers halen”, weet een trotse Martínez.