Sara Ouaich (rechts) en een beeld van haar living (links).
Volledig scherm
PREMIUM
Sara Ouaich (rechts) en een beeld van haar living (links). © Eddy Vangroenderbeek

Sara (28) kocht 3 jaar geleden haar flat in Deurne-Noord voor 133.000 euro: hoeveel is hij vandaag waard?

Hoeveel is jouw woning waard? Onze woonexpert Björn Cocquyt neemt de proef op de som. Deze week stuurt hij Nick Stoop van Immo Goetstouwers naar het appartement van Sara Ouaich (28) in Deurne-Noord, een buurt die de laatste tijd een mindere reputatie heeft. Ze kocht het appartement drie jaar geleden voor 133.000 euro en investeerde ongeveer 5.000 euro in opfris- en renovatiewerken. Een prima startersflat voor een jong koppel, maar hoeveel betaal je er vandaag voor?

 1. Tim (35) kocht 6 jaar geleden zijn rijwoning in Mechelen voor 226.000 euro, hoeveel is ze vandaag waard?
  PREMIUM

  Tim (35) kocht 6 jaar geleden zijn rijwoning in Mechelen voor 226.000 euro, hoeveel is ze vandaag waard?

  Hoeveel is jouw woning waard? Onze woonexpert Björn Cocquyt neemt de proef op de som. Deze week stuurt hij Katia Tassaert van Immo ID naar de rijwoning in Mechelen van de 36-jarige Tim. Hij kocht de woning in 2015 voor 226.000 euro. Hoeveel is ze vandaag waard bij een eventuele verkoop? “Huizen als deze raken vlot verhuurd en een prijs van net onder de 900 euro is daarbij zeker haalbaar.”
 2. Steeds meer vraag naar nieuwbouwflats: waar moet je allemaal op letten? Onze woonexpert geeft advies en toont aanraders
  PREMIUM

  Steeds meer vraag naar nieuwbouw­flats: waar moet je allemaal op letten? Onze woonexpert geeft advies en toont aanraders

  Vorig jaar werden bijna 25.000 bouwvergunningen afgeleverd voor appartementen. Een flink deel daarvan wordt al verkocht nog voor ze gebouwd of afgewerkt zijn. Maar is dat kopen op plan wel een goed idee? Waar moet je allemaal op letten? Onze woonexpert Björn Cocquyt licht vijf interessante projecten toe en geeft advies zodat je je flat met een gerust gemoed kunt kopen. “Het perfecte plaatje kan onmogelijk voor de volle 100% gerealiseerd worden.”
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing