Eddy Vangroenderbeek
Volledig scherm
PREMIUM
© Eddy Vangroenderbeek

Nico (45) en Kelly (37) lieten hun gerenoveerde halfopen woning schatten: “Dit hadden we nooit durven te dromen”

Hoeveel is jouw woning waard? Onze woonexpert neemt de proef op de som. Deze week stuurt hij makelaar Stefaan Hombrouckx van Immo Vesta naar een gerenoveerde en uitgebreide halfopen bebouwing van de jaren 50 in Sint-Truiden. Alles samen investeerden eigenaars Nico en Kelly zo’n 235.000 euro. Verdienen ze dat geld terug bij een eventuele verkoop?

12 reacties

 • Christian Deckers

  4 maanden geleden
  Wat je ervoor krijgt is 1 stukje van het verhaal, een belangrijker stuk is datgene wat je zélf kunt gaan kopen met dat geld. In de meeste gevallen doe jij geen winst. Wel leuk voor de makelaar en notaris: die winnen 2x bij mensen die hun hoofd dol laten praten.
 • Glenn Lauwers

  4 maanden geleden
  Aankoop + verbouwing heeft hen 235.000 gekost?? Voor dat geld koop je hier een grond van 800m2 of een huis dat volledig moet gerenoveerd worden en waar je nog 250.000 moet insteken om bewoonbaar te maken!
 • Olivier Delbeke

  4 maanden geleden
  En de makelaar vraagt 15 k voor de verkoop
 • Peter Tijdgad

  4 maanden geleden
  Die Immo kantoren lopen ook met jou winst weg bij verkoop , mister % noem ik dat ! Ze moeten er niet veel voor doen en ze zijn heel snel verdiend op een andere zijn zweet !
 • Kristof Degros

  4 maanden geleden
  Leuk, maar als je dan wat anders gaat kopen betaal je evenveel of meer. Dus is een nul operatie. En een huis is waard wat iemand er voor wilt geven
 1. Peter (48) en Christel (45) kochten voor 385.000 euro hun gerenoveerde boerderij, hoeveel is ze vandaag waard met extra praktijkruimte?
  PREMIUM

  Peter (48) en Christel (45) kochten voor 385.000 euro hun gerenoveer­de boerderij, hoeveel is ze vandaag waard met extra praktijk­ruim­te?

  Hoeveel is jouw woning waard? Onze woonexpert neemt de proef op de som. Deze week stuurt hij makelaar Dirk Van Roy van Immo Van Middelem naar een verbouwde boerderij die tot in de puntjes is afgewerkt en waarin ook een praktijkruimte is ingericht. “Door op vrije beroepers te mikken, zal het huis een pak meer opbrengen, want het aanbod voor die doelgroep is beperkt.”
 1. Eendjes springen uit nest de wijde wereld in
  Play

  Eendjes springen uit nest de wijde wereld in

 2. Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek
  Play

  Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek