Marijke en haar kinderen voor haar woning in Gent (rechts), de living (links).
Volledig scherm
PREMIUM
Marijke en haar kinderen voor haar woning in Gent (rechts), de living (links). © Eddy Vangroenderbeek

Marijke kocht twee piepkleine huisjes in Gent voor 115.000 euro en voegde die samen. Hoeveel is de woning waard bij een eventuele verkoop?

Hoeveel is jouw woning waard? Onze woonexpert Björn Cocquyt neemt de proef op de som. Deze week gaat het om twee huisjes in Gent die tijdens de renovatie door eigenares Marijke (43) zijn samengevoegd. Hoeveel is de woning vandaag waard? “De locatie is een enorme troef.”

 1. Mariska (41) en Hans (44) leggen uit hoe zij de opvoeding van hun twee kinderen aanpakken: “Krijgen ze een straf, dan kom ik er niet meer op terug”
  PREMIUM

  Mariska (41) en Hans (44) leggen uit hoe zij de opvoeding van hun twee kinderen aanpakken: “Krijgen ze een straf, dan kom ik er niet meer op terug”

  Mariska en Hans zijn streng als het aankomt op schermgebruik, tafelmanieren en hobby’s van Nox (8) en Fienna (11). Maar daarnaast is hun leven één groot avontuur. De ouders zetten volop in op bijzondere ervaringen en op een open communicatie. “” Kinderpsychiater Peter Adriaenssens legt uit hoe je kinderen weerbaarder maakt in zulke situaties.
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op