Eddy Vangroenderbeek
Volledig scherm
PREMIUM
© Eddy Vangroenderbeek

Debbie (31) en Kevin (34) lieten hun in 2018 gekochte en pas gerenoveerde woning schatten: “Deze prijs hadden we niet verwacht”

Hoeveel is jouw woning waard? Onze woonexpert neemt de proef op de som. Deze week stuurt hij Nele Demeyer van Vastgoed Demeyer naar het huis van Debbie (31) en Kevin (34) in Roeselare. Zij kochten de ruime woning in 2018 voor 300.000 euro, en staken 50.000 euro in de renovatie. Wat is ze vandaag waard bij een eventuele verkoop?

 1. Ervaren vrachtwagenchauffeur geeft raad aan starters:"Wanneer je onderweg bent, ben je je eigen baas"
  Jobs

  Ervaren vrachtwa­gen­chauf­feur geeft raad aan starters:"Wanneer je onderweg bent, ben je je eigen baas"

  Patrick Verelst (59) van Vanbever-Heymans Transport uit Brussel werkt al veertig jaar als vrachtwagenchauffeur. Aan goede raad voor jonge collega’s of jongeren die voor het beroep van trucker willen gaan heeft hij geen gebrek. Jobat.be belde Patrick op tijdens zijn rustpauze ter hoogte van het Franse Caen. De man trakteerde ons op kennis over de opleiding, het loon én het dagelijkse leven van een vrachtwagenchauffeur.
 2. Peter (48) en Christel (45) kochten voor 385.000 euro hun gerenoveerde boerderij, hoeveel is ze vandaag waard met extra praktijkruimte?
  PREMIUM

  Peter (48) en Christel (45) kochten voor 385.000 euro hun gerenoveer­de boerderij, hoeveel is ze vandaag waard met extra praktijk­ruim­te?

  Hoeveel is jouw woning waard? Onze woonexpert neemt de proef op de som. Deze week stuurt hij makelaar Dirk Van Roy van Immo Van Middelem naar een verbouwde boerderij die tot in de puntjes is afgewerkt en waarin ook een praktijkruimte is ingericht. “Door op vrije beroepers te mikken, zal het huis een pak meer opbrengen, want het aanbod voor die doelgroep is beperkt.”
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Dolle waterpret wanneer bruine beer Takoda badje neemt
  Play
  dieren

  Dolle waterpret wanneer bruine beer Takoda badje neemt