.
Volledig scherm
. © AFP/VTM Nieuws

Stephan Keygnaert over zoveelste blessure Hazard: “Ze zullen hem niet snel laten vallen, maar de trein van Real stopt voor niemand”

La LigaEden Hazard moest gisteren tijdens het competitieduel met Alavés opnieuw vroegtijdig naar de kant, opnieuw met een blessure. In Spanje wordt Hazard al vergeleken met Gareth Bale, die ook voor veel geld werd binnengehaald, maar door blessures nooit z'n volledige rendement haalde. “We weten allemaal hoe het met Bale is afgelopen, maar Hazard heeft meer krediet”, zegt onze chef voetbal Stephan Keygnaert aan VTM Nieuws.

3 reacties

 • karl van dyck

  3 maanden geleden
  Zal nooit meer het niveau halen dat hij ooit enkele jaren gehad heeft. Leeft ook niet als een top-sporter gua voeding en discipline. Is een losbol en grapjas en dat siert hem natuurlijk ook. Is geen Ronaldo waar alles moet wijken voor het spelletje in zijn topjaren. Krijgt elke week als hij speelt altijd, wel van die smerige venijnige tackels te verwerken,dikwijls met opzet omdat dit de enige manier is om hem te stoppen,en zolang men beenhouwers toelaat in dit soort sport,geen beterschap.
 • paul merckx

  3 maanden geleden
  Is het niet stilaan tijd dat men stopt met goed praten. Hij is toegekomen bij real met groot overgewicht na een monstertransfer van 110 miljoen euro. Daar is het begonnen .  Hij is daar schuldig aan en niemand anders. Het zegt veel over welk sportman hij is.  Ik ken veel amateur sporters die veel meer en harder trainen en er ook noch heel wat geld in toesteken. Hij zou beter daar een voorbeeld aan nemen.En journalisten, stop met pamperen.
 • Hans Torbeyns

  3 maanden geleden
  Hij moet er zo snel mogelijk weg want ze branden hem daar op
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus